Vester Kringel

Det mest fantastiske sted i verden - det er Løkken

Med Vesterhavet som nabo
Der findes masser af frisk luft og aktivitetsmuligheder omkring Vester Kringel - som ligger blot 1 km fra første klitrække og Danmark vel nok smukkeste strand ved Vesterhavet.(Grønhøj Strand)

I kan også være heldige at se rådyr og fasaner gå rundt i vores have. Lige neden for køkkenet er der en stor terrasse med borde, stole og griller, så der er gode muligheder for at nyde maden udendørs.

Mest for børn - gode legemuligheder
Vi har et stort område, hvor børnene kan tumle sig på. Der er også en boldbane og bålplads. Desuden har vi kaniner - så børn har masser af muligheder for at få tiden til at gå.

Den nære natur - marken er mejet
Man behøver ikke at bevæge sig langt væk for at finde natur ved Vester Kringel - den er lige udenfor døren. Lys og luft er der nok af og man behøver ikke gøre andet end at nyde det.
Der er ikke så langt til Nationalpark Thy og Fårup Sommerland ligger kun 8 km fra Vester Kringel.

Løkken - byen og stranden
Løkken, der ligger i Vendsyssel, var oprindelig et gammelt fiskerleje, der fik succes med skudehandel, men er i dag en travl turist- og ferieby. Byen har 1.589 indbyggere, og er en del af Hjørring Kommune i Region Nordjylland. Løkken ligger ved Jammerbugten i Skagerrak, sydvest for Hjørring og nord for Aabybro. Den 19 km lange og meget brede strand sydpå til Rødhus er åben for bilkørsel året rundt. Der er nedkørsel i Blokhus, Grønhøj og Saltum. Strækningen tiltrækker på grund af den lette tilgængelighed og den gode plads et utal af turister.

Løkken har det hele - shopping, aktiv ferie, gode spisesteder, kultur, børnevenlige strande og atmosfære hele året. Løkken er indbegrebet af ferieby ved havet. Der er friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. I byen er det muligt at slentre i hyggelige gader med små gule huse, cafeer, restauranter og butikker og samtidig høre havet, nærmere stranden kan en by næppe ligge.